Inspire me – Decoratiuni de craciun pe ultima suta de metri

Maine e ajunul Cracinului si daca nu ati apucat sa va faceti rost de decoratiuni noi pentru a impodobi casa, venim noi cu cateva solutii :). Ne-am gandit ca v-ar fi de folos cateva idei de decoratiuni usor de confectionat din materiale pe care e foarte posibil sa le avem prin casa.

1. Coronite din globuri: o sarma mai puternica (care sa-si pastreze forma), globuri si un pistol de lipit este tot ce va trebuie pentru a confectiona o astfel de coronita.

64176363409638286_QXl1Wd3M_c

Sursa

2. Bradut din crengi. Daca locuiti in apropierea unei paduri, cu siguranta puteti gasi cateva crengi pe care sa le taiati la diferite lungimi pentru a crea un astfel de bradut. Cu siguranta copii ar fi incantati sa va ajute la un astfel de proiect :).

183803228513760259_oMkwJfXa_c

Sursa

3. Face-lift pentru decoratiunile de anul trecut. Luati un recipient cu lipici lichid si puneti in el sclipici, apoi desenati un model abstract si lasati la uascare. Daca nu aveti sclipici la indemana puteti folosi un fard de ochi mai vechi de care nu mai aveti nevoie pentru a da culoare lipiciului.

glob handmade decorat

Sursa

4. Glob de sapada din borcane. Transforma borcanele cu filet in obiecte de decor lipind figurine pe capac. Adaugati apa si sclipici alb sau argintiu. Inchideti bine si bucurati-va de noua decoratiune.

decoratiune din borcane cu capac

5. Tablou cu sclipici. Folosind un sablon aplicati lipici pe o panza alba si apoi presarati sclipici. Simplu si de efect.

tablou de craciun cu sclipici

Sursa

6. Fulgi de nea din bete de inghetata. Lipiti betele de inghetata pentru a lua forma unui fulg de nea apoi vopsiti-le si gata.

fulgi de zapada nea din betisoare de inghetata

7. Hartie de impachetat handmade. Aveti de facut un cadou si vi s-a terminat hartia de impachetat? In loc sa pierdeti o gramada de timp alergand prin aglomeratia orasului dupa hartie de impachetat, mai bine schitati o floare cu un pix negru si adaugati putina culoare pe pagini de carte pe care nu le mai folositi. Cu siguranta va fi un ambalaj original.

hartie de impachetat handmade

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s