Targ handmade – cum ne pregatim? partea 2

Ati ales targul la care doriti sa participati, v-ati facut lista cu ce trebuie sa luati cu dvs., e momentul sa va ganditi cum va aranjati standul. Posibilitatile sunt multimple si depind de mai multi factori precum spatiul disponibil, locatie si altele. Iata cateva idei care va vor ajuta in aranjarea standului dvs.

1. Puneti un material pe masa. Folositi un material intr-o culoare neutra, care sa va puna in valoare creatiile. Evitati materialele cu imprimeu, care pot foarte usor sa eclipseze produsele expuse si sa va treziti cu intrebari de genul: “De unde ati cumparat materialul? As dori sa-mi fac o rochie si s-ar potrivi perfect.” 🙂

Sursa

2. Rafturi. Daca nu aveti un display profi cu rafturi nu inseamna ca standul dvs nu poate avea rafturi. Puteti folosi cutii de pantofi suprapuse pe mai multe nivele si acoperite cu material textil. Incercati sa aranjati produsele la inaltimi diferite pentru a atrage privirile trecatorilor.

Sursa

Sursa

3. Iluminare. Nimanui nu-i place un stand intunecat, neprimitor. Daca aveti posibilitatea de a folosi energie electrica ar fi indicat sa va puneti in valoare obiectele prin iluminare. Daca vreti sa creati o atmosfera calma si relaxanta puteti incerca lampi de podea, neaparat cu lumina calda.

4. Adaugati obiecte de decor interesante. Puneti pe masa tavite decorative pentru expunerea obiectelor de dimensiuni mici. Folositi o cutiuta frumos decorata pentru cartile de vizita.

Sursa

Sursa

5. Banner. Cu siguranta v-ati ales un nume “de scena”. Asigurati-va ca acesta este vizibil prin folosirea unui banner. Este o investitie ceva mai mare, dar avand in vedere ca poate fi refolosit, cu siguranta va va fi de mare folos in promovare si imbunatatirea imaginii.

Sursa

6. Tematica. Alegeti o tematica pe care sa o flositi pentru amenajarea standului. Spre exemplu: daca faceti hainute crosetate pentru copii ati putea pune cateva poze marite cu copii, pe care sa prindeti cu ace hainutele create de dvs.

Sursa

7. Nu aglomerati. Nu incarcati spatiul cu prea multe produse. Puneti-le pe cele mai intaresante si adaugati altele pe masura ce vindeti. Asigurati-va ca fiecare obiect are locul sau si poate fi admirat, fara a se inghesui cu altele.

8.Preturi.  Asigurati-va ca aveti preturile afisate cat mai vizibil. E enervant cand te uiti la obiecte sa tot intrebi vanzatorul “Cat sosta?”

Sursa

9. Oglinda. Nu uitati sa luati cu voi o oglinda daca ceea ce vindeti este “purtabil” (haine, bijuterii etc.)

Sursa

10. Creativitate si originalitate. Nu uitati ca in centrul atentiei trebuie sa fie creatiile voastre.  Nu e de nici un folos sa vina vizitatorii la stand doar pentru a admira decorul 🙂

Fiti creativi si folositi-va imaginatia de care suntem siguri ca dispuneti din plin.

Asteptam poze cu standurile voastre. Puteti sa puneti un link intr-un comentariu sau sa ne dati share pe Facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s