Tutorial – transforma un tricou urias intr-o rochie

Revin cu inca un tutorial despre transformarea tricourilor. Am gasit acest tutorial foarte interesant si m-am gandit sa-l impartasesc cu voi. Azi invatam sa transformam un tricou larg intr-o rochie. Cred ca ar arata foarte bine ca rochie de toamna, purtata cu o pereche de colanti si niste pantofi interesanti.

Pasul 1: intoarceti tricoul pe dos si faceti semn unde se termina umerii. Cu siguranta nu se termina la jumatatea bratului 🙂

Pasul 2: marcati o linie de la subrat pana jos, apoi taiati materialul in exces.

Pasul 3: coaseti maneca pentru a o micsora, apoi atasati-o inapoi pe gaura originala.

Pasul 4: faceti o cusatura de la noua maneca pana jos pe ambele laterale ale tricoului si indepartati excesul de material ramas.

Pasul 5: daca doriti ca manecile sa nu fie asa de simple, puteti atasa o bucata de elastic pe partea interioara pentru a obtine o incretitura.

Pasul 6: masurati lungimea elasticului de care aveti nevoie si marcati cu o linie talia. Atasati cu ace cu gamalie capetele impreuna de una dintre partile laterale ale rochiei. Apoi prindeti cu un ac partea din mijloc a elasticului de partea laterala opusa a rochiei. In acest fel veti distribui elasticul im mod egal si nu vor aparea parti mai incretite unele decat altele. Coaseti elasticul pe interiorul rochiei si gata :).

Sursa Diaryofmadcrafter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s